Mrs MishBubbles .


Hello world. I'm Muna Shahirah. Just a people like you.

► Me ?
►Tutorial + Freebies+ Tips
► Friends.
► Entries ,






Template By : RazHaikalRadzi
Blogskin : RazhaikalRadzi
Re-Edit By : ME 

Older Post
Langkawi Part II
Saturday, June 22, 2013 | 12:24 AM | 0COMMENTS
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu ~ okey sambung balik last entry haritu.. Bosan sebenarnya ni. Taktau nak buat apa. hahaha
Okey back to the topic. The next day, kami pi naik boat Ombak Rindu. haha moment yang paling best time pi trip ni. Dalam pukul 10 11 macam tu *dah lupa* check out  dari bilik yang awesome tu. Walau shower dia rosak, kena ketuk ketuk ketuk lepas geram dulu baru keluar air, almari pintu berlubang sebelah, tapi takpaaa im still love it !!!!!. Tapi pepagi tu sebelum breakfast kitorang dah pi say goodbye goodbye dah dekat pantai Cenang tu. Nangis dalam hati kau tahu !.Bilik tu kami tinggai macam rumah baru lepas kena rompak. Bhahaha suruh la makcik makcik kerek dekat situ cuci. Dah bayar kan ?. Dah check out tu, usung bag yang berat macam bawak gergasi laut dalam bag tu tu, pi tunggu depan UWW. Lama lahaiii macam tengah tunggu pengantin bersiap. Bila bas dah sampai......

Kilim Geoforest Park, we are here ! ~
Sampai ja situ, tunggu sat *15 minit kemudian*... yey dah boleh belakon filem Ombak Rindu. Boat kami yang baling besaq >.< boleh muat 30 orang. Yang lain 15 orang ja. Naik ja dah cup dah tempat yang depaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sekali. No bumbung bumbung. hahaha

Tudung dah senget senget tu sebab abang boat tu bawak macam bawak kereta F1. :D Sian kat kat aku duduk cinonet ja hujung tu. BD siap angkat angkat kaki bagai. Amboii kau Senah. Lepas tu aku pon angkat sekali. Ingat hang sorang ja boleh. Bhahahahaha :p

Depan gua kelawaaaaq !. haha muka sedih sebab pi tempat last pusing pusing naik boat Ombak Rindu tu:(

Hahaha poyo tak poyo. tolak tepi ! Yang penting Langkawi is AWESOME ! ~
Ni lagi sedih. Orang shopping bertroli troli, aku ? hmmmm cinonet ja bag plastik tu :0

Lepas tu terus pi jeti. Hmmm *nyanyi lalu count on me dalam bas * tapi dalam hati jala. sensorang :'(
Even shopping tak banyak, tapi kenangan dekat sana serius tak mampu nak diluahkan banyak mana. Senior senior pon semua sporting walau ada la 2 3 orang yang kerek nak mampos tu -.- Its okey. Tolak tepi ja depa tu. 
Rugi gila sapa yang tak join. maybe takdak rezeki kan ? Ada rezeki nanti kita pi lagi. Paris ka London ka ? Mana la tau kan, Kalau Allah nak bagi pi kita pi jugak. So last from me, LANGKAWI IS AWESOME ! *lompat tepi pantai Cenang sambil makan Perero :D*