Mrs MishBubbles .


Hello world. I'm Muna Shahirah. Just a people like you.

► Me ?
►Tutorial + Freebies+ Tips
► Friends.
► Entries ,






Template By : RazHaikalRadzi
Blogskin : RazhaikalRadzi
Re-Edit By : ME 

Older Post | Newer Post
Langkawi Part I
Thursday, June 20, 2013 | 3:28 AM | 0COMMENTS
Assalamualaikum. lamanya tak update.
Btw sihat ? dah makan ? minum ? mandi ? solat ? dah ? yey anda hebat ! :D

Haritu pengawas ada buat trip pi Langkawi. Ramai cakap " elleh Langkawi ja pon, aku selalu pi dah " " mahal gila, tak berbaloi langsung ! "  hello ! pi dengan family dengan pi dengan kengkawan rasa dia 100% beza tau. Jangan memain. Even mahal, tapi kenangan yang dapat serius terbaik dari ladang strawberry New Zealand wa cakap lu.
Bertolak dari sekolah pukul 10.30 lepas rehat. Depa nangis nangis macam tengok filem Ombak Rindu dah, aku ' batin ' ja tau rasa apa time tu. ya la 2 orang geng aku tak pi. Kami happy happy dekat sana tapi takdak depa. kan ? sedih bekoii -.-. Pi dengan mak Azzeni. Sepanjang jalan mak dia beletiaq. pok pet pok pet pok pet. hahaha aku dekat belakang gelak ja. :D

Sampai ja Langkawi terus pi Taman burung dengan Galeri Perdana. Bosang teruk tambah tambah Galeri Perdana tu. tak dak apa pon. Hampehh. Tapi bagi sapa suka yang pesen muzium muzium tu maybe best kot. But aku NO !

Lepas ya habis, TIME TO CHECK IN ! wuhuuuuu ~. haha time paling best sebab tak sabaq nak tidoq. dasar anak dara pemalas, eh aku dak depa ja :D mohon boom rumah aku sekarang. Sampai ja turn nak ambik kunci, bilik 117 tu sapa pon tak mau, aku dengan rela hatinya, acecece baik ah konon -.- ambik ja asal kan ada balik kan ? takkan la cikgu nak bagi store kan ? And the last, BILIK KAMI YANG PALING CANTIK DAN BESAR !. haaaa tak mau ambik sangat, ambik kau ! semua pakat mai melawat " we not fair, besaqnya. bilik kami blablablabla... " haha rezeki dalam longkang pon ada kan ? Tak salah pon ambik, InsyaAllah apa yang orang tak mau tu la yang akan jadi terbaik. Say good job to me NOW !

Malam aktiviti bebas. Macam tak percaya cikju Jah yang dekat sekolah macam singa tu pi sana macam hamster.Lepas ja kami :). Btw, kami punya tempat duduk tu belakang UnderWaterWorld. So memalam jalan jalan la. Tak pernah seumur hidup aku keluaq jenjalan dengan kengkawan sampai tengah tengah malam macam tu. But now im did it ! Walau bilik tepi pantai ja, buka pintu bunyi air laut, tapi memalam sapa nak pi kan ? Buatnya ada gergasi laut ka tak ka susah. hmmm so ?

Esok nya pagi pagi lepas breakfast ada sukaneka, tepi pantai kau ada ? ha ? ha ? tak best pon :p. Yang bestnya time pi CableCar. wuhuu ~

Lepas sukaneka yang tak best tu, cikgu bagi madi laut :)




Rindunya Ya Allah :")

Muka bulat ada besaq pinggan -.- nak pi slim world la lepas ni. :(

With the senior senoir :). 

Dengan Cikgu jan dengan Cikgu Khatijah :). Nanak cikgu yang masa dekat Langkawi. sekarang garang :(

Yang ni gedik sikit. Tapi takpaa. HAHAHAHA bukan selalu. 
The best moment ever. kalau Najiha dengan Mira ada mesti lagi best.

Balik tu solat solat apa semua terus pi tengok ni. Sebelah UnderWaterWorld. Best sangat tapi lain kali tak mau pi dah. Takut -.-

Okey nanti sambung part II pulak. babai