Mrs MishBubbles .


Hello world. I'm Muna Shahirah. Just a people like you.

► Me ?
►Tutorial + Freebies+ Tips
► Friends.
► Entries ,






Template By : RazHaikalRadzi
Blogskin : RazhaikalRadzi
Re-Edit By : ME 

Older Post | Newer Post
Saya Okey Saya Dah Besar !
Monday, April 29, 2013 | 4:32 AM | 0COMMENTS


Assalamualaikum w.b.t. and Hyeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! semangat dak ? ngeeee.
Seriously lama gila tak update blog ni. last 14/12. 5 bulan lebih jugak la blog ni jadi harta karun, berhabuk dah pon.Uhukk uhukk ~ *batuk gedik*. Lama lama jadi petroleum sebab kena tinggal lama sangat. Haha semangat belajar Science macam ni la :)

OMG! My School ! apa la yang ada dekat sekolah aku ni?. (Paip bocor 3 bulan dah pon dak repair repair lagi). =P
Tapi yang Ohemmgee nya adalah...... semestinya pelajar dia la. haha perasan sekali sekala tak salah kan ? btw hidup ni kan sekali ja, time bila lagi nak perasan. Tup tup esok meninggal, dah tak sempat nak perasan. So lebih baik perasan sekarang !

HARI ANUGERAH CEMERLANG !
ha hari dimana pelajar pelajar yang cerdik ' sikit ' dari aku naik stage senyum perasan comei and salam pengetua yang T.T . Eh eh aku naik jugak okey. Tapi tak ambik hadiah la sebab time exam tu aku tah la tengah fikir apa.. Kalau Anis, Azzeni, Aisyah, Adni haha 4 ' A ' pindah sekolah, ada jugak la kot peluang senyum perasan comei dekat stage tu. Aku ? again and again ! pramugari la. haha best ' sikit ' sebab boleh makan free. wuhuuu ~ dasar kuat makan tak boleh buat apa dah. :)

Tadaaaa  ! dengan budak yang perasa tinggi ni. Nama dia Syifaa :D

Mira, Syifaa, Najiha, Piqah and BD..
Semua buat muka comei tau. tu yang terwujudnya ' bukannya selalu nak perasan ' ngee

MY BIRTHDAY !
ha sekali dalam setahun ni. Yey cukup 15 dah.. hmm adakah aku sudah tua ? hey slow sikit. tua tu ;( btw kalau dalam Novel The Railway Children form 3 tu " the best birthday for Perk ". kalau aku ni apa ? " the best birthday for budak comei " ? haha bukan selalu nak perasan. 13 / 4 bangun ja pagi azam dalam hati..
1. Nak yang terbaik untuk PMR.
2. Tak mau ada musuh.
3. and seemestinya la jadi budak yang awesome. 
haha apa punya azam la kan ? setahun sekali ja :( and tak dak dalam undang undang pilihan raya 2013 pon. ha apa kaitan pulak ni ? mentang mentang la kiri kanan depan belakang atas bawah sana sini merata rata bendera kan.. tu yang terpengaruh tu. :p

bukak ja kotak tu terus " woi Najiha ! biar betoi ?". Dia bagi bear dengan panda tu. and fererororororocher. haha sekarang pon tak habis makan lagi. :p sapa nak ?. jam tu Syifaa yang bagi :)

FENOMENA HANTUUUU ~
Kan ? macam mana orang tahu aku ni tersangat la penakut. kalau dalam toilet tu try tutup lampu tengok, nak dengar aku menjerit satu felda ni buat la. haha keluaq anak tekak pon aku tak kesah janji selamat :p
Ha kat sekolah dah jadi tren dah. Budak budak perasan berani kelas aku jala. " Hantuu ~ " tak habis habis mengusik orang. Nampak terpacak depan mata baru nak lari sambil pegang kain yang nak terlondeh tu kot. btw geram jugak la. Suka ambik KESEMPATAN dalam KESEMPITAN !.
Haritu Pah pon kena kacau jugak dengan benda tu. Time Syifaa cerita, bulu roma memang macam tengah menyanyi lagu Negaraku la.. diam ja. Tapi memang sekolah tu agak keras pon. banyak cerita cerita yang " aahhhhhh ! tak mau dengaq ! " cikgu pon selalu cerita. so KUATKANLAH IMAN ANDA !. :)

time ni pon depa tengah cerita pasai hantu. so aku ? better jauhkan diri :D

Moral : Allah ada untuk bagi kebahagiaan pada kita. Untuk bagi kegembiraan pada kita and untuk lindungi kita dari benda benda yang menakutkan tu.

ok. Babai..